ROMA, VATICAN, NAPOLI, POMPEI, CAPRI

ROMA, VATICAN, NAPOLI, POMPEI, CAPRI
ZBOR DIN TIMISOARA
TARIF: 679 EUR / loc in camera dubla
PERIOADA 19.07.2018 – 24.07.2018

ROMA, VATICAN, NAPOLI, POMPEI, CAPRI
ZBOR DIN TIMISOARA
TARIF: 679 EUR / loc in camera dubla
PERIOADA 19 – 24.07.2018
Ziua 1. Plecare din Timisoara cu avionul la ora 14.20, sosire la aeroportul Ciampino- Roma la ora 15.00. Transfer la hotel in Napoli. Cazare Napoli.
Ziua 2. Mic dejun. Excursie optionala pe insula Capri – una dintre cele mai frumoase atractii din Marea Mediterana. Se traverseaza cu vaporul si se viziteaza centrul orasul, iar apoi se poate face o croaziera in jurul Insulei Capri. Seara retur la hotel in Napoli cu ferryboat.
Ziua 3. Mic dejun. Incepem excursia cu turul de oras in Napoli – orasul are unul dintre cele mai mari centre istorice din lume si se mandreste cu un numar de 448 de biserici istorice, cel mai mare numar din lume pentru un singur oras. Se viziteaza centrului orasului, Palatul Regal, Castelul Nuovo si portul.
Apoi ne deplasam spre orasul antic Pompei unde putem observa orasul ramas intact dupa eruptia Vezuviului. Si daca toate drumurile duc la Roma, atunci sa ne indreptam catre Roma. Cazare Roma.
Ziua 4. Mic dejun. Se incepe turul cu cel mai mare amfiteatru roman – Colosseumul, Columna lui Traian cu imagini ale razboiului dintre romani si daci, Forumul Roman, Arcul lui Constantin, Circus Maximus era un stadion roman destinat curselor cu cai, Biserica Santa Maria Maggiore. Se continua cu Piaza Venetia, Piata Navona, Pantheonul, Fontana di Trevi, Piata Spaniei cu scarile Spaniole. Cazare Roma.
Ziua 5. Dupa micul dejun aceasta zi este dedicata statului pontif Vatican. Se viziteaza Muzeul Vaticanului cu Capela Sixtina, Basilica Sfântul Petru, Castelul San Angelo. Cazare Roma.
Ziua 6. Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul Roma – Timisoara. Decolare ora 15.30 si aterizare in Timisoara la ora 18.10.
Tariful include:

– 5 nopti cazare în hotel de 3*, cu mic dejun bufet.
– bilet avion : Timisoara– Roma – Timisoara – inclus bagaj de mana 10 kg
– transfer aeroport – hotel – aeroport
– ghid vorbitor de limba romana pe parcursul traseului

Tariful nu include:

– intrari obiective turistice,
– traversarea cu vaporasul spre Capri, aprox 40 euro/pers/ dus-intors
– bagaj de cala de 20 kg, tarif 60 eur / pers / dus – intors